Ah.. lantak la nak kata aper pun. Blog arnab tapi binatang dah macam-macam ader yang x der kaitan dengan arnab. Sugar Glider ni sebagai pet jer. Bleh bawa jalan-jalan pegi mana-mana. Takkan ler arnab besar gedabak tu ko nak bawa gi shoppingkan? Agak-agak ler.. Al kisahnyer pasal SG ni.. memang dah lama nak bela.. sejak zaman-zaman belum ader arnab lagi.. cuma SG ni tak pernah ader kat tempat ni. So berkesempatan kenal ngan member senegeri yang bekerja kat Shah Alam.. dan dia nak balik kampung sebab adik dia kawen.. aku pun berkirim ler dengan dia suruh beli kat sana. Tapi bestnyer.. selamba badak dia bawa naik kapal terbang masuk dalam beg galas dia.. Boleh kot naa... Tapi lagi mengejutkan dia bukan bawa sekor, tapi 4 ekor.. sekor dia punyer.. 3 lagi nak jual.. Hebat tak hebat member ni?! Langsung x bagi alasan susah nak bawa ler.. susah nak pos ke Sabah ler.. susah itu ler.. susah ini ler.. Harga SG ni pun pada aku berpatutan ler.. daripada yang baru-baru ni aku terjumpa kat petshop sini (1st time jual kot.. selama ni tak der pun..) RM950 sepasang .. baby lak tu. Tu dia.. tu baru hilang akal namanyer...

Temporary Cage.. looking for 3 feet cage!!

Haliuu... My Name is Isabell.. Of course i am female..